Projecció del documental “Sueños colectivos” (31-10-12)

Dimecres dia 31 d’octubre a les 20:00 hores, projecció del documental “Sueños colectivos” (2011) i posterior debat al bar Sputnik.

Organitza l’acte el col·lectiu Arrels.

En l’actual context de crisi, on les elits estan en ofensiva descarada per llevar-nos els drets laborals i socials aconseguits després de dècades de terribles lluites, es fa imprescindible contraposar una alternativa al neoliberalisme i a l’estatisme que proposa gran part de l’esquerra.

La democràcia no es construeix en els parlaments sinó en els talls de feina, en les barriades, en els pobles, en els municipis; de baix a dalt i no de dalt a baix. Només un poble conscient de ser el subjecte actiu de la democràcia la pot construir. Fet extraordinari aquest que es va produir en gran part de la zona republicana durant la Guerra Civil espanyola i que va superar les estructures estatals i capitalistes, abolint l’explotació i la dominació a través de la col·lectivització i la democràcia directa. Un exemple del qual es pot aprendre molt -dels errors i les virtuts- per tal d’estructurar una alternativa societària que rebutgi tan l’ambició malaltissa del capitalisme com la vertebració burocràtica i maquiavèl·lica de l’Estat.

Per tot això vos convidam a la projecció del documental “Sueños colectivos” (2011) que tendrà lloc el pròxim dimecres dia 31 d’octubre a les 20:00 hores al bar Sputnik (Via Portugal de Manacor) i al posterior
debat.

Organitza l’acte: Col·lectiu Arrels.

“Sueños colectivos”
Direcció: Manuel Gómez i Marco Potyomkin
Any: Espanya, 2011.
Duracció: 90 min.

Explore posts in the same categories: Actes, cinema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: