Judici contra Mercadona SA (16/10/12)

ASSISTEIX AL JUDICI CONTRA MERCADONA S.A. PER VULNERACIÓ DEL DRET FONAMENTAL A LA LLIBERTAT SINDICAL, PER ASSETJAMENT MORAL I COACCIONS EXERCIDES CAP A UN DELEGAT SINDICAL DE CNT A LA CADENA DE SUPERMERCATS.

DEMOSTREM-LI AL COMPANY DAVID QUE NO ESTÀ SOL!

Convidem a tot aquell o aquella que vulgui a assistir a l’acte de judici que dimarts vinent 16 d’octubre de 2012 a les 10:00 hores del matí se celebrarà al jutjat social núm. 3 de Palma (Carrer Travessa d’en Ballester núm. 20, 1r), contra MERCADONA S.A. en matèria de VULNERACIÓ DEL DRET FONAMENTAL A LA LLIBERTAT SINDICAL.

Al mateix es pot assistir com a públic, així mateix CNT garanteix a tots els assistents que el que ocorri durant el desenvolupament del mateix no defraudarà en absolut ningú, per la qual cosa es recomana assistir.

El judici ve motivat pels següents fets:

El passat 10 de novembre de 2011 el nostre delegat sindical a MERCADONA, David Pilo Escobar, va ser tancat en un despatx del seu centre de treball, a porta tancada, on diversos superiors seus el van amenaçar, donant-li un termini de 24 hores per abandonar l’empresa “voluntàriament”. Aquesta situació es produïa arran de diverses denúncies que David havia interposat contra l’empresa.

L’endemà 11 de novembre David va acudir al seu centre de treball, on de nou va ser obligat a estar tancat en un despatx a porta tancada, obligant-lo a no usar el seu telèfon mòbil perquè no pogués cridar ni tan sols a un advocat. Dins del despatx la seva coordinadora de tenda María del Carmen Rosauro, va retenir David per espai d’UNA HORA DE RELLOTGE, insistint-li durant tot aquell temps amb crits que havia de firmar un document pel qual David manifestava que marxava de l’empresa voluntàriament. Aquesta superior, com diem, no parava de cridar-li durant aquella llarga hora i li va amenaçar dient-lo “si et negues a firmar l’acord sortiràs molt malament parat”.

David no va firmar aquest document, va interposar una demanda contra l’empresa per aquestes coaccions, motiu pel qual se celebra el judici de dia 16 i d’allà endavant ha estat sancionat en diverses ocasions.

ATENCIÓ NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA:

A pocs dies per a la celebració d’aquest judici i sota falses acusacions l’empresa, per ràbia, ha acomiadat el nostre company David. ARA MÉS QUE MAI TOT EL MÓN AL JUDICI DEL DIA 16 D’OCTUBRE!

Nota: convocada concentració de suport a les mateixes portes del jutjat a partir de les 9:00 h. del matí.

NO COMPRIS EN MERCADONA

SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS/ES

www.cnt.es/mercacoso

Nota: amb aquesta informació adjuntem la demanda que ha interposat el nostre delegat sindical, per poder entendre la gravetat del que està ocorrent en aquesta empresa. Descarrega-la aquí –> http://palma.cnt.es/images/demanda%20David%20Pilo%20contra%20MERCADONA%20mini.pdf

Explore posts in the same categories: Actes, Noticies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: