Nou llibre dels Oblidats

Benvolguts companys i companyes:

El Grup d’Estudis Llibertaris els Oblidats hem tret un nou llibre al carrer: Mussolini a la conquista de las Baleares de Camillo Berneri. Es tracta d’una reedició de l’obra publicada durant la Guerra Civil, escrita per l’anarquista italià Camillo Berneri (1897- 1937). En aquest llibre Berneri demostra les intencions de la Itàlia feixista de conquerir les Illes Balears. Berneri va participar activament en la Revolució i arran de la seva estada a Barcelona va localitzar la documentació en el Consolat italià de Barcelona i a partir d’aquí escrigué aquest llibre. En aquesta obra queda clara la intenció dels italians d’annexionar-se les Illes a partir dels anys 20 en endavant.  El llibre a més compta amb un pròleg de l’historiador Paco Madrid i una selecció de textos del mateix Berneri titulats Marxismo, clases y Estado. Acompanyat d’un bon número de fotografies.

Aquest llibre ha estat coeditat juntament amb les editorials La Malatesta, Edicions del Moixet Demagog i Tierra de Fuego. El grup d’estudis llibertaris els Oblidats som els encarregats de la distribució d’aquest exemplar a les Illes. El llibre consta de més de 170 pàgines i el preu de venda és de 7 euros. Totes i tots aquells que estigueu interessats en aconseguir un exemplar us podreu posar en contacte a través del nostre correu electrònic: elsoblidats@gmail.com i us el farem arribar.

Si esteu interessants en aconseguir altres llibres editats pel nostre grup podem consultar el nostre bloc https://elsoblidats.wordpress.com/

Salut i anarquia,


—————————————————–

Estimados compañeros y compañeras:

El Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats acaba de sacar un nuevo libro a la calle: Mussolini a la conquista de las Baleares de Camillo Berneri. Se trata de una reedición de la obra publicada durante la Guerra Civil, escrita por el anarquista italiano Camillo Berneri(1897- 1937). En este libro Berneri demuestra las intenciones de la Italia fascista de conquistar las Islas Baleares. Berneri participó activamente en la Revolución y a raíz de su estancia en Barcelona localizó la documentación en el Consulado italiano de Barcelona y a partir de ahí escribió este libro. En esta obra queda clara la intención de los italianos de anexionarse las Islas a partir de los años 20 en adelante. El libro además cuenta con un prólogo del historiador Paco Madrid y una selección de textos del mismo Berneri titulados Marxismo, clases y Estado. Acompañado de un buen número de fotografías.

Este libro ha sido coeditado junto con las editoriales La Malatesta, Edicions del Moixet Demagog y Tierra de Fuego. El Grup d’Estudis Llibertaris els Oblidats somos los encargados de la distribución de este ejemplar en las Islas. El libro consta de más de 170 páginas y tiene un precio de venta de 7 euros. Todas y todos aquellos que estéis interesados en conseguir un ejemplar os podréis poner en contacto a través de nuestro correo electrónico: elsoblidats@gmail.com   y os lo haremos llegar.

Si estáis interesados en conseguir otros libros editados por nuestro grupo, consultad nuestro blog https://elsoblidats.wordpress.com/

Salud y anarquía,

Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats.

Explore posts in the same categories: Llibres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: