Comunicat davant el desallotjament del CSOA SA FONETA

Comunicat davant el desallotjament del CSOA SA FONETA
Dijous 7 de juny de 2012

Ahir, a les 9.00h al Centre Social Autogestionat Sa Foneta començaria un desallotjament sense previ avís que duraria tot el dematí. Enmig de l’evacuació de material del centre, un company fou detingut després de demanar per entrar a recollir material de dins. Avui al matí ha estat posat en llibertat amb càrrecs després de declarar als Jutjats de Via Alemanya. Ens sumem a les mostres de solidaritat que s’han produït des del moment de la seva detenció. Ànims!

L’agressivitat del mercat i la política urbanística municipal col·laboren a mantenir una borsa de milers d’immobles inutilitzats, imposen un model de creixement basat a destruir i construir fins a l’infinit, sense tallar amb les conseqüències socials que produeix.
Des del juliol de l’any passat, el CSOA SA FONETA de manera contundent plantava cara a aquesta situació. Més de 58.000 habitatges buits a Ciutat, una d’aquestes fou del Poble durant aquests deu mesos.

«Vàrem creure en un somni i vàrem anar a per aquest, sabíem que era el moment propici, les places preses amb el puny en alt. Un espai habitable on el crit del poble trobés un lloc per harmonitzar-se amb altres. Primeres assemblees, començava l’aventura única de la nostra vida, l’autoorganització havia arribat! Curiosos a les escales, rialles al pati i policies a la plaça. Berbena d’estiu al pati i assemblea d’en Lluita a la Galeria d’art. Tacons a la Sala de Ball, punys al Gimnàs i teatre de l’oprimit al carrer, sempre al carrer. Ioga i risoteràpia, però, a la nit, Cine Fòrum.

-Què hi ha de bo?
-Manifestació per a la sanitat, t’apuntes a la performance?

Érem dins la panxa de la balena colonial, treballant per la cultura popular. Horabaixes de recerca de la nostra autonomia intel·lectual a la Biblioteca Popular. Universitat Lliure, un racó agradable on deixar desfilar lliurement la paraula escrita. L’assemblea dels iguals seguia el seu curs, però a la nit un documental des d’Anima Naturalis, cap a l’antiespecisme!
L’acció directa sobre les nostres vides havia començat, un món fet per a nosaltres a la nostra mida al nostre ritme. Solidaritats necessàries teixides en trames quotidianes. Un agradable discórrer on fer la nostra política. Perquè ara som la trama del que succeeix».

COMPANYES, ENS VEIM ALS CARRERS!
UN DESALLOTJAMENT, UNA OKUPACIÓ!

 

Explore posts in the same categories: Història del moviment llibertari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: