Dilluns Negre a l’Ateneu Llibertari Estel Negre

L’objectiu de «Dilluns Negre» és crear un punt de trobada basat en l’intercanvi d’informació mitjançant el boca a boca, la xerrada o el debat, on cadascú porti les seves experiències en relació amb l’anarquisme, el cinema, la literatura, l’art, la música, etc. Per posar-los en comú, mostrar-los, palesar-los. Potenciar el caràcter de recerca personal en l’accés al coneixement i la posada en comú d’una matèria directa és l’objectiu d’aquestes.

Aquesta proposta és formalitzaria en una taula rodona el primer dilluns de cada mes on els participants siguin els que dotin de contingut a la mateixa. En principi, els membres de l’Ateneu actuaríem com a dinamitzadors, com a esperons, esperant animar la gent. Simplement estar una mica pendent dels esdeveniments culturals mallorquins i de fora, novetats editorials, pel·lícules, documentals, fets rellevants, notícies d’actualitat…

Volem crear un espai on la gent pugui explicar la seva experiència en tal o qual lectura, escoltar els interessos dels demès, superar l’accés a la cultura i al informació des del punt de vista individualista.

No aspirem a res complicat, només asseure’s a parlar un parell d’hores, amb una mica de pa, formatge i vi i fer veure a la gent que l’Ateneu és patrimoni de tothom, un espai per a aprendre junt als altres companys de manera activa.

Us hi esperem!

Tots els primers dilluns de cada mes a les 20 hores al local de l’Ateneu, C/ Palau Reial, 9, 2n

Explore posts in the same categories: Noticies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: