Col·laboració amb l’Ateneu Llibertari Estel Negre

Amigues i amics de l’Ateneu

La cosa és molt senzilla, l’Ateneu Llibertari Estel Negre necessita diners per a desenvolupar les seves activitats i hem pensat una manera de col·laboració per a tothom que simpatitza amb el nostre projecte, però que per la raó que sigui no pot involucrar-se tot el que volgués. Hem pensat en una quota simbòlica d’un euro mensual (1 euro!) que rebríem d’un cop (12 euros). A aquest tipus d’aportació l’hem anomenat «El puto euro»…

Nosaltres a canvi ens comprometem a final d’any a fer-te arribar material expressament editat per l’Ateneu (llibres, fullets, cd, dvd, etc.) per als amics col·laboradors. L’únic que has de fer és facilitar-nos un número de compte bancari i nosaltres ens encarregarem cada any de passar el càrrec. Si no desitges seguir col·laborant d’aquesta manera, només ho has de dir i no et tornarem a carregar res, així de fàcil.

També pots ingressar-nos els 12 euros en el nostre compte corrent [ Caixa Colonya: 2056-0009-71-4102001931 ] o lliurar-nos-els directament i així ens evitem haver de passar pels bancs. Envia’ns un correu [ estelnegre@gmail.com ] i et direm com l’heu de fer.

També, des d’aquí, us volem fer un oferiment perquè participeu en les nostres assemblees. Ens reunim tots els dilluns a partir de les 20 hores al local de l’Ateneu (Palau Reial, 9, 2n / Palma).

Bé, escampeu aquesta campanya entre les vostres amistats i per tot arreu, l’Ateneu us necessita.

Salut!

Ateneu Llibertari Estel Negre

 

Explore posts in the same categories: Noticies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: