DONES EN LLUITA, JORNADES ENTORN DEL 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA TREBALLADORA

DONES EN LLUITA, JORNADES ENTORN DEL 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA TREBALLADORA

Dijous 8 de març de 2012 Conferència: LA NECESSITAT DE LA PRESÈNCIA DE LA DONA EN ELS MOVIMENTS SOCIALS I SINDICALS De la presa de consciència a l’autoorganització A càrrec de Miriam Ollero i Remedios Valdivia, membres de l’Agrupación de Mujeres Libres del Aljarafe “Lucía Sánchez Saornil” Lloc: seu del sindicat CNT (Palma), a les 20:00 h.

Divendres 9 de març de 2012 Conferència: LA LLUITA DE LA DONA TREBALLADORA A càrrec de Dolors Marín Silvestre, escriptora i historiadora llibertària. Lloc: sala SACMA C/ Bosch 5 (Manacor), a les 20:00 h.

Dissabte 10 de març de 2012 Conferències: – LA NECESSITAT DE LA PRESÈNCIA DE LA DONA EN ELS MOVIMENTS SOCIALS I SINDICALS De la presa de consciència a l’autoorganització. – EMPLEADES DE LA LLAR, ELS SEUS DRETS LABORALS I REIVINDICACIONS Una activitat marginal i d’economia submergida de la qual poc es parla. A càrrec de Miriam Ollero i Remedios Valdivia, membres de l’Agrupación de Mujeres Libres del Aljarafe “Lucía Sánchez Saornil” Lloc: Centre de Cultura de Porto Cristo C/ Muntaner 45 (Porto Cristo), a les 20:00 h. En acabar l’acte hi haurà una picadeta per sopar

Divendres 16 de març de 2012 Projecció del documental INDOMABLES. UNA HISTORIA DE MUJERES LIBRES (2012, Estat Espanyol, dirigida per Juan Felipe) Lloc: seu del sindicat CNT (Palma), a les 20:00 h.

Divendres 23 de març de 2012 Projecció de la pel·lícula MOOLAADÉ (2004, Senegal, dirigida per Ousmane Sembene) Lloc: seu del sindicat CNT (Palma), a les 20:00 h.

Divendres 30 de març de 2012 Projecció de la pel·lícula EL SECRETO DE ESMA, GRBAVICA (2006, Bòsnia i Hercegovina, dirigida per Jasmila Zbanic) Lloc: seu del sindicat CNT (Palma), a les 20:00 h.

Anuncis
Explore posts in the same categories: Actes, Noticies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: