Contrainfo treu l’anuari 2011

Contrainfo.cat treu l’Anuari Contrainfo 2011. Us animem a col·laborar-hi. Més informació:

Cap a l’Anuari contrainfo 2011!

Des de contrainfo.cat va sorgir la iniciativa d’elaborar un anuari que fes un balanç de les diferents lluites dels moviments socials que hi ha hagut durant l’any 2011 a Mallorca.

Per dur a terme aquesta tasca, hem comptat amb la col·laboració de més de trenta activistes vinculats a un ampli ventall dels moviments socials de la nostra terra.

Aviat sortirà publicat l’anuari (finals de gener) i en farem una presentació pública. És un llibre de més de 70 pàgines i que, a part de resumir les principals notícies esdevengudes durant el primer any del nostre web, també fa una repassada a l’estat de salut de lluites tan diverses com el moviment 15M, l’agroecologia, l’okupació, la defensa del territori i la llengua, etc.

Pensam que és un projecte innovador a Mallorca. Tant de bo que aquest llibre, pel seu format i pel seu contingut, sigui un alè d’aire fresc que permeti difondre les diferents lluites que duen a terme els Moviments Socials de Mallorca.

Com que el projecte Contrainfo.cat és molt jove i de naturalesa autogestionada, publicar aquest anuari ens suposa un esforç. Per això aquest mes engegarem una campanya per obtenir els recursos necessaris per imprimir l’anuari. Així doncs, ens ajudaria molt poder fer una previsió aproximada de la demanda de llibres que hi haurà i així decidir quin nombre d’exemplars s’han de publicar.

En cas d’estar interessats a adquirir-lo, agrairíem que ens envieu un e-mail a anuari@contrainfo.cat informant-nos del número d’exemplars que voleu. Calculam que cada exemplar es vendrà per 4 euros.

Explore posts in the same categories: Noticies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: