ContrainfoMallorca ha estrenat nova web.

Enhorabona i endavant companys, la contra-informació és una eïna sempre important per avançar en la nostra utopia.

http://contrainfo.cat

El nostre projecte va començar fa quasi un any. Durant aquests mesos hem tengut temps per anar valorant els punts forts i febles del projecte i escoltar els suggeriments de les persones que hi col·laboren o el segueixen habitualment. Per això hem decidit fer unes quantes modificacions a la nostra pàgina per tal de fer-la més flexible i coherent amb el projecte.

A continuació resumim breument les principals novetats que hi podreu trobar:

>>> Nova adreça. A partir d’ara estam a http://contrainfo.cat

>>> Nou disseny. Més modern i amb una plantilla més elegant i amb major funcionalitat. Es conserven els principals colors de l’antiga pàgina (negre i vermell) però a partir d’ara el text es podrà llegir de
manera més còmoda sobre un fons blanc.

>>> Programari lliure. El web està construït mitjançant programari lliure.

>>> 100% en català. L’antiga pàgina no comptava amb la possibilitat de personalitzar-ne tots els continguts, de manera que hi apareixien termes en anglès. Ara això ja no passa i la totalitat del web és en català.

>>> Nova estructura. Després de valorar-ho hem decidit diferenciar de manera clara el que són notícies o articles i el que són convocatòries. A la pàgina principal hi apareixeran solament les notícies i articles, mentre que les convocatòries es podran veure a la columna de la dreta o bé a la secció “convocatòries”, accessible des del menú principal (color vermell). A partir d’ara, doncs, i per norma general, les convocatòries no sortiran com a notícia (com passava abans). Existeix l’opció de subscriure’s a les notícies i, així, rebre’n una notificació al correu personal. Cada diumenge s’enviarà a les persones subscrites una agenda de convocatòries dels propers 7 dies.

>>> Afegir una convocatòria. A partir d’ara qualsevol persona podrà afegir de manera anònima una activitat a l’agenda de convocatòries (respectant els criteris de publicació). D’aquesta manera l’agenda d’activitats s’anirà construint de manera més descentralitzada i participativa.

>>> Vídeo destacat. Al peu de la pàgina s’hi pot trobar el vídeo destacat, que anirà canviant en funció de l’actualitat.

Explore posts in the same categories: Noticies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: