Jornades llibertàries a la UNED.

.
Des de la secció sindical de CNT a la UNED ens conviden a participar a les jornades llibertàries que han organitzat a la universitat. Esperam que siguin un lloc en el que els treballadors poguem trobar-nos, aprendre junts i debatre des de diferents punts de vista. Pensam que es un moment clau en el que, per poder donar una resposta organitzada i coherent als atacs del sistema capitalista i estatal, hem de recuperar el pensament crític i radical, aquell que no se conforma amb falses respostes i persisteixen en la seva recerca de l’arrel de les causes.

“Patriarcado y neopatriarcado” a càrrec de Prado Esteban: dimarts 21 de juny a les 18h00. Sala A de l’edifici d’Humanitats de la UNED. Senda del Rey, 7.

“Las mentiras de la crisis del capitalismo” a càrrec de José Luis Velasco: dimarts 28 de juny a les 18:00. Sala Ángel Sáez Torrecilla de la Facultad de Económicas de la UNED. Senda del Rey, 11.

“Historia del anarcosindicalismo” per Juan Pablo Calero i Ana Sigüenza: dimecres 29 de juny a les 18:00. Sala 2B de la Facultad de Económicas de la UNED. Senda del Rey, 11.

Us animam a difondre aquesta convocatòria imprimint el cartell. Esperam que es puguin retransmetre en directe les, si la tecnologia acompaña, a través de la direcció: www.livestream.com/cntuned

Desde la sección sindical de CNT en la UNED os invitamos a participar en las jornadas libertarias que hemos organizado en nuestra universidad. Esperamos que sean un lugar en el que los trabajadores podamos encontrarnos, aprender juntos y debatir desde diferentes puntos de vista. Creemos que es un momento clave en el que, para poder dar una respuesta organizada y coherente a los ataques del sistema capitalista y estatal, debemos recuperar el pensamiento crítico y radical, aquel que no se conforma con falsas respuestas y persiste en su búsqueda de la raíz de las causas.

“Patriarcado y neopatriarcado” a cargo de Prado Esteban: martes 21 de junio a las 18h00. Sala A del edificio de Humanidades de la UNED. Senda del Rey, 7.

“Las mentiras de la crisis del capitalismo” a cargo de José Luis Velasco: martes 28 de junio a las 18:00. Sala Ángel Sáez Torrecilla de la Facultad de Económicas de la UNED. Senda del Rey, 11.

“Historia del anarcosindicalismo” por Juan Pablo Calero y Ana Sigüenza: miércoles 29 de junio a las 18:00. Sala 2B de la Facultad de Económicas de la UNED. Senda del Rey, 11.

Os animamos a difundir esta convocatoria imprimiendo el cartel. Esperamos poder retransmitir en directo las jornadas, si la tecnología nos acompaña, a través de la dirección: www.livestream.com/cntuned

Anuncis
Explore posts in the same categories: Actes, Noticies

Etiquetes: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: