Cent anys construint llibertat. La CNT a Mallorca 1910/2010

Acaba de sortir d’impremta el llibre “Cent anys construint llibertat. La CNT a Mallorca 1910/2010” el llibre que hem coeditat amb Edicions del Moixet Demagog.
A aquest llibre relatam els cent anys d’història de la CNT mallorquina, reunits per a primera vegada en un sol volum. Per als que volen saber un poc més sobre la història llibertària de Mallorca pensam que serà un volum imprescindible. El llibre compta amb un pròleg de Pere Gabriel Sirvant i un epíleg de Dolors Marin.

“No oblidem que el sol fet d’acarar una història d’un moviment que transcorre al llarg de més de cent anys, fins l’actualitat, permet de posar damunt l’escenari una història que ha estat massa amagada, opaca, i que malauradament s’ha mantingut massa allunyada dels debats i explicacions de la història contemporània del poble mallorquí. L’esforç que han assumit els membres entusiastes del Grup d’Estudis Llibertaris “Els Oblidats” valia la pena i els resultats confirmen que era un repte necessari. Esperem que sigui només un començament. L’inici d’una tasca àmplia i acurada de reconstrucció de la història del cenetisme i també de l’anarquisme illenc”
(del pròleg de Pere Gabriel Sirvant)

En properes entrades vos anirem anunciant les localitats on es faran les presentacions del llibre.

Explore posts in the same categories: Història del moviment llibertari

One Comment a “Cent anys construint llibertat. La CNT a Mallorca 1910/2010”


  1. […] Tot seguit, Martorell enumerà i explicà les diferents publicacions que ha duit a terme el col·lectiu ens els darrer mesos. Un dels primers projectes fou l’elaboració d’un diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les illes, i el primer volum, d’un total de tres, va veure la llum al 2011. També, apropant-se la celebració del centenari del sindicat CNT, el 2010 nasqué Cent anys construint llibertat: la CNT a Mallorca 1910/2010. […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: