Comunicat de la CNT contra la militarització dels aeroports

Els delegats i delegades al X Congrés de la Confederació Nacional del Treball (CNT) que s’està celebrant a Còrdova del 4 al 8 de desembre, volem mostrar la nostra preocupació davant el decret proclamat pel govern pel qual s’estableix la figura jurídica constitucional del Estat d’Alarma. Això vol dir suprimir determinats drets civils en favor dels militars i posar al servei d’aquests als treballadors civils sota baionetes i pena de presó. Les formes autoritàries amb què es pretén encarar un conflicte sindical, amb independència de corporativismes que es donen en aquesta ocasió, a través de lleis franquistes que utilitzen l’exèrcit com a instrument enfront dels conflictes laborals, mostren a les clares la cara oculta d’aquesta Constitució burgesa i feixista.

El camí obert per fer front a un problema laboral recorrent a l’exèrcit, posa de manifest la veritable cara d’un govern que, com tots, no dubta a treure’s la màscara democràtica quan no és capaç de controlar una situació, mostrant la seva incapacitat i ineptitud, alhora que deixa ben clar de quin costat està l’Estat i les seves lleis: Del costat de la Patronal.

Per això mostrem la nostra més rebel repulsa contra la militarització dels serveis públics ja que suposa acceptar que els conflictes laborals quedin sufocats per mitjà de l’exèrcit i això és el nom de DICTADURA.

Explore posts in the same categories: Història del moviment llibertari

Etiquetes: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: