DOS DIES D’HOMENATGE ALS LLIBERTARIS MALLORQUINS

Amb motiu de la publicació del llibre: “La Llibertat contra el poder”, de Miquel Beltran Alomar (Inca 1910- 1935) d’Edicions del Moixet Demagog es realitzaran dos actes a la ciutat d’Inca.

Divendres dia 17 de setembre es presentarà a una sala del Claustre de Sant Domingo d’Inca a les 20:30 h el llibre La llibertat contra el poder de Miquel Beltran. Miquel Beltran (1910- 1935) va ser un activista cultural i orador conegut dins el moviment obrer de Mallorca. Va escriure una novel·la, Violeta, que va ser publicada a la popular col·lecció La Novela Ideal, que dirigia Federico Urales. Al volum que presentam està inclosa aquesta novel·la i una conferència que va donar al Centre Republicà Federal d’Inca l’any 1932. Miquel Beltran va morir de tuberculosis l’any 1935.

Dissabte dia 18 de setembre a les 12,00 es retrà un homenatge a Gabriel Buades i, per extensió, als llibertaris mallorquins assassinats pel feixisme, al cementeri d’Inca. L’acte consistirà amb una ofrena floral i la lectura d’un text de Gabriel Buades.

Tothom està convidat a participar en ambdós actes.

Organitzen els actes Grup d’Estudis Llibertaris “Els Oblidats” i Edicions del Moixet Demagog. Dóna suport: Ateneu Llibertari “Ses Coves”.

Explore posts in the same categories: Història del moviment llibertari

One Comment a “DOS DIES D’HOMENATGE ALS LLIBERTARIS MALLORQUINS”

 1. Biel Francesc Buades Says:

  Molt bon dia

  Abans de res, agrair en nom meu i en el de la meva mare, l’homenatge que vau tenir a bé realitzar a la figura del meu avi Biel Buades Pons.
  En obrir avui el setmanari Dijous i fullejar-lo com cada setmana m’he portat una gran satisfacció en veure tal fet, ha estat una gran alegria per a tota la família Sot.
  Llàstima que cap de nosaltres pogués haver estat allà.
  Desitjar-vos tota la sort del món per aquest ardu treball que esteu realitzant i ja només afegir que us remet la meva adreça de correu electrònic per si en futures ocasions volguéssiu posar-vos en contacte amb nosaltres per comunicar-nos qualsevol esdeveniment en el qual podríem ajudar encara que només fos fent acte de presència.
  -correu agafat-
  Una abraçada


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: